22 mei 2018

Summer Taste zet de zomer goed in

  • Nieuwsberichten
Vandaag officiële overhandiging van de cheque in het stadhuis van Brugge

Summer Taste is een initiatief dat Kurt Declerck en Stuart Willems in 2012 opstartten in Dudzele. Sedertdien organiseren ze jaarlijks ter gelegenheid van Dudzele kermis dit gezellig festival voor jong en oud met zomerse drank- en eetstandjes en natuurlijk optredens. De opbrengst gaat telkens naar enkele goede doelen.

Oranje vzw is supertrots dat de organisatoren sedert 2014 een deel van de opbrengst van Summer Taste aan Oranje schenken. Op de foto zie je de 'mannen van Summer Taste'  op bezoek in ons computeratelier toen zij in 2016  aangepaste hulpmiddelen schonken aan onze computerklas (Bilkske 5 8000 Brugge). Vandaag is er de officiele overhandging van de cheque op het stadhuis van Brugge. Oranje is er natuurlijk met een enthousiaste delegatie aanwezig.

Het geschonken geld zal zeker goed besteed worden:

  • Hotel O’mer krijgt een beamer zodat hotelgasten allemaal samen naar televisie kunnen kijken of getrakteerd kunnen worden op een heuse filmbelevenis.
  • Het K-lumet atelier in Hoeve Hangerijn kan de vraag naar aanmaakblokjes niet meer bijhouden en Oranje is dan ook blij om twee extra houtkliefmachines aan te kopen.

Bedankt Summer Taste en veel succes met de editie 2018!