Kies voor ruimte in je job

Laat je je graag inspireren en stimuleren door een dynamische werkomgeving?
Hou je van professionele uitdagingen en ruimte voor eigen initiatief en creativiteit?
Dan zal je bij Oranje ruimschoots aan je trekken komen.

Je kan rekenen op een sterk vormingsbeleid, een individueeel coachings- en loopbaantraject en open communicatie met alle collega's.

En een goede balans tussen je werk- en privéleven, daar staan we voor.

We zijn benieuwd naar hoe jij je job (Oranje) inkleurt!

 

 

Bekijk snel onze vacatures

Kom jij ons team versterken?

Jouw talent

Heb je zin om jouw talent in te zetten om verbindingen te leggen tussen de samenleving en personen met een (vermoeden van) beperking? Wil jij samen voluit gaan voor 'Onbeperkt samenleven'? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe vacatures.

Wie je bent

We hechten veel belang aan wie je bent en wat je mogelijkheden zijn. Je talenten en competenties, werkervaring, interesses... zijn belangrijker dan leeftijd, beperking, geaardheid, geslacht of afkomst.

Initiatief en creativiteit

We hebben in Oranje de kritische blik, het initiatief en de creativiteit van elke medewerker nodig. Want! Je komt terecht in één van onze 22 zelforganiserende teams. Elk team bouwt aan eigen doelstellingen om het 'Onbeperkt samenleven' van Oranje vorm te geven.

Onze vacatures

Nieuwe jobstudenten gezocht om het aanbod van Vrijetijdspunt te ondersteunen!

Onze speelpleinwerkingen Sint-Jozef en Sint-Andries zoeken enthousiaste mensen die in de verschillende vakanties aan de slag gaan als pleinverantwoordelijke, zorgverantwoordelijke of hoofdmoni.

Je bent de manager van de speelpleinwerking en werkt samen met je team aan een goeddraaiende werking. 

Daarnaast coach je (hoofd)animatoren in het vervullen van zorgtaken, het ondersteunen van IB’s en het ontwikkelen van speltechnieken en -impulsen.

We bieden je een studentencontract voor de herfst- (31 oktober 2022 - 4 november 2022) en kerstvakantie (26 december 2022 - 6 januari 2023). 

Solliciteren kan tot en met zondag 23 oktober.

Interesse? Bekijk onze volledige vacature via de knop hieronder.

 

We zijn op zoek naar een sociaal geëngageerde communicatiemedewerker om onze interne en externe communicatie naar een hoger niveau te tillen.

Als communicatiemedewerker slaag je er in onze boodschap om te zetten in dagelijkse communicatie. Je beweegt je met een open blik in en rond onze organisatie en neemt initiatief om samen met je collega's ons communicatiebeleid te optimaliseren.

We bieden je een deeltijds contract (max. 22u) van onbepaalde duur met onmiddellijke indiensttreding.

Klaar om een verschil te maken met jouw communicatieskills? Je vindt de volledige vacature terug via de knop hieronder.

Solliciteren kan tot en met zondag 16 oktober.

We zijn op zoek naar een gemotiveerde 'ADL-assistent nacht' om de werking van Focus Brugge mee te ondersteunen.

Als ADL-assistent bied je ondersteuning in het leven van de cliënten. Je bent het aanspreekpunt voor ondersteuning tijdens de nacht. 

Je staat open voor de individuele vragen van de cliënt, volgt cliëntdossiers op en werkt in nauwe dialoog met andere betrokken (zorg)partners.

We bieden je een deeltijds contract (22 à 26 u - exacte aantal uren vastgelegd in onderling overleg) van onbepaalde duur met onmiddellijke indiensttreding

Interesse? Bekijk de volledige vacature via de knop hieronder. 

Solliciteren kan tot en met zondag 9 oktober.

Om onze werking binnen Hotel O'mer te ondersteunen zijn we op zoek naar freelance medewerkers.

Je werkt als freelance begeleider tijdens weekends, schoolvakanties en/of doordeweeks. Samen met je collega's werk je aan een gevarieerd activiteitenaanbod op maat van onze hotelgasten. 

Je begeleidt toeristische activiteiten tijdens het weekend en/of in vakantieperiodes en biedt de hotelgasten de ondersteuning die ze nodig hebben. 

We bieden je een flexibele job die makkelijk te combineren valt met studies of ander werk, de kans om je ervaring in de social profit-sector aan te scherpen én wat bij te verdienen. Verloning gebeurt via dag- of studentencontract. 

Interesse? Klik dan snel op de vacature hieronder. 

Solliciteren kan doorlopend.