Kies voor ruimte in je job

Als je je graag laat inspireren en stimuleren door een dynamische werkomgeving,
als je houdt van professionele uitdagingen en ruimte voor eigen initiatief en creativiteit,
zal je bij Oranje ruimschoots aan je trekken komen!
Ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures? Stuur dan je cv en motivatiebrief op. We engageren ons om elke kandidaat een antwoord te geven. Als jouw cv en motivatiebrief matcht met de criteria van de job, dan nodigen we je graag uit op een eerste verkennende gesprek. Ben je niet weerhouden voor de eerste ronde, brengen we je schriftelijk op de hoogte.

 

Bekijk snel onze vacatures

Hoe gaan we te werk?

Je talenten in functie van de job

Niet alleen met je diploma, maar ook met je werkervaring, motivatie, interesses… houden we rekening. Extra vaardigheden en ervaringen die je opgedaan hebt binnen vrijwilligerswerk, jeugdwerk… zijn een absolute meerwaarde.

Diversiteit binnen het team

We selecteren in functie van het team. We zoeken naar vaardigheden en competenties die het team verrijken, een persoonlijkheid die matcht met de collega’s… Daarom is een uitvoerige motivatiebrief belangrijk.

Nieuwe vacatures op onze website

Omdat we niet werken met een wervingsreserve, hou je best onze website in de gaten. Of: schrijf je in voor onze nieuwsbrief, want daar vind je steeds een overzicht van de nieuwe vacatures.

Onze vacatures

We zijn op zoek naar een ADL-assistent /woonbegeleider in onze dienst Focus-Brugge.

Focus-Brugge is een dienst in Sint-Kruis en Sint-Pieters Brugge die ondersteuning biedt aan personen met een (fysieke) beperking. Je komt terecht in een flexibel team dat samen gaat voor kwaliteitsvolle ADL- en woonondersteuning.

We bieden je een flexibele job in een halftijds contract (26u), onbepaalde duur. Je kan rekenen op een goede verloning met een loonbarema en premies conform het PC 319.01.

Meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure vind je in het vacaturebericht.

We zijn op zoek naar een ADL-assistent /nachtbegeleider in onze dienst Focus-Brugge.

Focus-Brugge is een dienst in Sint-Kruis en Sint-Pieters Brugge die ondersteuning biedt aan personen met een (fysieke) beperking.

Als ADL-assistent biedt je ondersteuning aan in het dagelijkse leven van de cliënten. Je biedt ondersteuning aan tijdens de nacht. Je start om 21u uur en je dienst loopt af om 6.30 uur. Concreet werk je 2 à 3 nachten per week. Je werkt in nauwe dialoog met andere betrokken (zorg)partners, je volgt cliëntdossiers op en samen met je team ben je mee verantwoordelijk voor de goede werking van Focus-Brugge

We bieden je een job aan in een halftijds contract onbepaalde duur. Het aantal uren leggen we vast in onderling overleg.

Meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure vind je in het vacaturebericht.