8 okt 2018

De Gebruikersraad van Oranje ter beschikking van alle gebruikers en hun netwerk

  • Nieuwsberichten
Jouw mening telt. Spreek gerust de leden van onze gebruikersraad aan.

Er beweegt veel in het zorglandschap en ook in Oranje. De Gebruikersraad en de medewerkers van Oranje slaan daarom de handen in elkaar. De gebruikersraad stelt zich beschikbaar om te luisteren naar de gebruikers en hun netwerken en om hen te ondersteunen bij de vragen die ze hebben. Dat kan gaan over concrete veranderingen in Oranje en/of algemene evoluties in de zorg.
De gebruikersraad is een groep vertegenwoordigers van gebruikers. Zij zijn intensief betrokken bij de bespreking van de meest actuele thema's binnen Oranje. Ze kunnen dus bijkomende uitleg geven waar nodig en ze kunnen ook opmerkingen van gebruikers meenemen in toekomstige overleg.  Daarom willen ze met zoveel mogelijk gebruikers in gesprek kunnen gaan.
Dit schrijft Eric Raes, secretaris van de Gebruikersraad, kort na het familiefeest in de Binnenstad:
"Zondag 9 september, een mooie nazomerdag en ik keek uit naar ... het familiefeest in de Brugse Binnenstad. Er waren meer dan 100 aanwezigen.
Bij een lekker aperitiefje heette Tine Hatse, coördinator van de woondienst, iedereen hartelijk welkom. Daarna kreeg ik de gelegenheid om uitleg te geven over de werking en het belang van de Gebruikersraad.
Familiefeest ... een gezellig samenzijn en wat bijpraten met de aanwezigen en dit bij een lekker etentje.
"
Ongetwijfeld deed Eric hier, in gesprek met de vele aanwezigen, heel wat informatie op. Hier gaat hij verder mee aan de slag binnen de Gebruikersraad.
Gebruikers, we hebben uw mening nodig om nu en in de toekomst een kwalitatieve en betaalbare dienstverlening te kunnen garanderen.
De leden van de Gebruikersraad proberen op alle grote Oranje-evenementen aanwezig te zijn, omdat dit een uitstekende plaats is om met gebruikers en hun netwerk op een spontane manier in contact te komen.
Aarzel niet om hen aan te spreken!

Voor meer informatie, klik zeker even door naar de pagina van de Gebruikersraad.