12 nov 2018

Het nieuwe magazine van Vrijetijdspunt boordevol winteractiviteiten is er!

  • Nieuwsberichten
Met de focus op ‘Vrije tijd, een basisrecht’

Het Vrijetijdspunt zit niet stil. Het vrijetijdsteam bedacht terug heel wat activiteiten en bundelde ze in het nieuwe wintermagazine. Onder het motto ‘Vrije tijd, een basisrecht’ maakt het Vrijetijdspunt er telkens een erezaak van om iedereen de kans te geven om zijn vrije tijd kwaliteitsvol in te vullen.

Iedereen heeft immers vrije tijd, al is het soms niet evident om toegang te krijgen tot waardevolle activiteiten. Het Vrijetijdspunt probeert alvast om de drempel te verlagen. Zowel op gebied van toegankelijkheid en begeleiding, als door het vinden van een passende activiteit. En als deze missie slaagt, ontstaan er hartverwarmende vriendschappen en worden grenzen verlegd. Lees er alles over op bladzijde 4.     

Nu je de insteek kent van het Vrijetijdspunt kun je verder doorbladeren naar het aanbod: samen spelen, sporten, koffiekletsen, feesten, leren, dansen, … kortom een brede waaier voor jong en oud. Eenmalige activiteiten of een lessenreeks en als het wat meer mag zijn kun je ook reizen. Het Magazine nodigt je alvast uit voor de gratis reismarkt op 16 december in Sijsele.

Laat je inspireren door het Magazine en het Vrijetijdspunt-team ontvangt je met open armen om samen met jou de meest verrijkende vrijetijdsbesteding te zoeken.