20 sep 2022

Volg een betaalde opleiding en loop stage bij Oranje

  • Nieuwsberichten
Volg een betaalde opleiding en doe stage bij Oranje
Droom je al langer van een job bij Oranje, maar heb je niet het juiste diploma? Grijp je kans om een betaalde opleiding te volgen via het project #kiesvoorpersoonsbegeleider of #kiesvoordezorg.

Droom je al langer van een job bij Oranje, maar heb je niet het juiste diploma? Grijp je kans om een betaalde opleiding te volgen via het project #kiesvoorpersoonsbegeleider of #kiesvoordezorg en doe stage bij Oranje. 

Het project is bedoeld voor mensen die momenteel tewerkgesteld zijn in een andere sector, je moet dus al een arbeidscontract hebben en vooral veel goesting om je om te scholen en de stap naar zorg en welzijn te zetten.

Interesse? Stel voor je voor vrijdag 7 oktober kandidaat via het inschrijvingsformulier. Kandidaten worden door de VDAB uitgenodigd voor selectietesten om na te gaan of je geschikt bent voor de job. Als alles goed loopt, start je in februari 2023 aan je voltijdse opleiding en doe je stage bij ons, gekoppeld aan een arbeidscontract van onbepaalde duur.

Meer weten over dit project? Of heb je nog een vraag? Contacteer Nele Mens via 0499 90 69 49. Zij vertelt er je met plezier alles over.