28 sep 2018

Vrijetijdspunt zoomt in op ‘De kracht van vrijwilligers’

  • Nieuwsberichten
Ontdek het nieuwe Magazine met alle najaarsactiviteiten.

Ook dit najaar organiseert Het Vrijetijdspunt activiteiten voor kinderen en jongeren. Wat en waar vind je in het frisse Magazine waarin ook vrijwilligers in de spotlights gezet worden. Zonder ‘de kracht van vrijwilligers’ immers geen activiteiten. Onder het motto ‘Een plaats voor iedereen’ gaat het Vrijetijdspunt telkens op zoek naar de juiste vrijwilliger op de juiste plaats.

Dat deze aanpak werkt, vertelt  Annelies Godderis in een kort interview. Tien jaar vrijwilliger in café Alloo Alloo betekenen voor haar een verrijking. Onze vrijwilligers zijn op hun beurt ook een meerwaarde voor Oranje. Hoe dit in elkaar zit verneem je in ‘De mening van…’  Annelies.

Blader daarna maar even door voor een praktisch overzicht van alle najaarsactiviteiten. Het Vrijetijdspunt stelt terug een ruim en veelzijdig aanbod samen: een brede waaier aan workshops en uitstappen, ... actief of chill. Ook café Alloo Alloo zet zijn deuren iedere week open voor een thema-avond of om gewoon gezellig samen te zijn.

Voor wie het groter ziet organiseert het Vrijetijdspunt reizen. Genieten of doen, dichtbij of ver,... je staat versteld van de mogelijkheden als je de reisbrochure van het Vrijetijdspunt openslaat.