Materiële steun

Misschien vind je het fijner om een écht cadeau te geven aan (één van de werkingen van) Oranje

Nieuw of tweedehands: We bekijken samen welke werking jouw materiële gift goed kan gebruiken.
Of misschien kan je Oranje wel steunen door een mooie korting te geven op de producten die je bedrijf verkoopt? 

Materiële steun: het kan op vele manieren!

Tweedehandsspullen

‘Consuminderen’ en ‘duurzaamheid’: Begrippen die Oranje hoog in het vaandel draagt. We staan dus helemaal achter het in gebruik nemen van goed en degelijk tweedehandsmateriaal. Denk maar aan tof sport- en spelmateriaal voor binnen en buiten, voor onze kinder- en jongerenwerking, Hotel O’mer, Vrijetijdspunt… Ook knutsel-, kook- en bakmateriaal kunnen we steeds gebruiken, maar ook een goede relaxzetel, een (bak)fiets, technisch werkmateriaal… 

Wist je trouwens dat je in onze Ruilboetiek in Sijsele  al je kindergerief (0-16 jaar) kan binnenbrengen en ruilen? 

Voor bedrijven

In plaats van een financiële gift, kunnen de producten van jouw bedrijf een meerwaarde zijn voor vzw Oranje: Een pakket met knutsel, sport- of spelmaterialen, kantoormateriaal, huishoudelijk en elektronisch materiaal allerhande (poetsgerief, keukenmateriaal, beddengoed, meubilair…), technisch werkmateriaal en verf, tombolaprijzen, toegangstickets...

Of: We zijn ook altijd op zoek naar mooie voordelen voor onze bijna 200 medewerkers. Kan jij de medewerkers van Oranje een extraatje geven in de zin van een korting voor jullie producten, diensten of gratis toegangstickets...? 

Wat kan Oranje doen voor jouw bedrijf? In onderling overleg zijn er veel zaken mogelijk: publiciteit maken voor je bedrijf, een teambuildingsactiviteit of infomoment in Oranje. Neem hiervoor contact met ons op.

Tot slot

We vinden het belangrijk dat we de gekregen goederen goed kunnen gebruiken. Daarom neem je best contact op met onze dienst communicatie en fondsenwerving. Samen kunnen we verder afstemmen en afspreken.

 

Vragen of opmerkingen?

Telefoonnummer: 050 341 341