Kies voor ruimte in je job

Laat je je graag inspireren en stimuleren door een dynamische werkomgeving?
Hou je van professionele uitdagingen en ruimte voor eigen initiatief en creativiteit?
Dan zal je bij Oranje ruimschoots aan je trekken komen.

Je kan rekenen op een sterk vormingsbeleid, een individueeel coachings- en loopbaantraject en open communicatie met alle collega's.

En een goede balans tussen je werk- en privéleven, daar staan we voor.

We zijn benieuwd naar hoe jij je job (Oranje) inkleurt!

 

 

Bekijk snel onze vacatures

Kom jij ons team versterken?

Jouw talent

Heb je zin om jouw talent in te zetten om verbindingen te leggen tussen de samenleving en personen met een (vermoeden van) beperking? Wil jij samen voluit gaan voor 'Onbeperkt samenleven'? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe vacatures.

Wie je bent

We hechten veel belang aan wie je bent en wat je mogelijkheden zijn. Je talenten en competenties, werkervaring, interesses... zijn belangrijker dan leeftijd, beperking, geaardheid, geslacht of afkomst.

Initiatief en creativiteit

We hebben in Oranje de kritische blik, het initiatief en de creativiteit van elke medewerker nodig. Want! Je komt terecht in één van onze 22 zelforganiserende teams. Elk team bouwt aan eigen doelstellingen om het 'Onbeperkt samenleven' van Oranje vorm te geven.

Onze vacatures

Momenteel zoeken we woonbegeleiders om ons team in Brugge Sint-Jozef te versterken. Naast je collega-begeleiders, wordt het team versterkt door vrijwilligers, medewerkers gezinshulp en poetshulp. Verantwoordelijkheden in het team worden gedeeld. Ieder teamlid neemt een rol op vanuit zijn/haar sterkte en talent.

Onze woondiensten zijn verankerd in de lokale buurt. Werken met de buurt en in de buurt is deel van deze job.

Maak kennis met onze woondienst:

 Woondienst Sint-Jozef | Senioren - rand Brugse Binnenstad : 

 • In ons seniorenhuis wonen 14 senioren met een beperking. 
 • De woondienst biedt ondersteuning op het tempo van de senioren en heeft een specifieke focus op verzorging en medische opvolging. 
 • Locatie: Fort Lapin 23, 8000 Brugge

 

Je begeleidt en ondersteunt de bewoners op maat op verschillende levensdomeinen, zoals:

 • opmaken van een dagplanning
 • meezoeken naar een daginvulling
 • ondersteunen bij hygiëne, sociale vaardigheden en emotieregulatie
 • aanbieden van structuur

Je ondersteunt bewoners in het samenleven en hebt oog voor de groepsdynamiek van de bewonersgroep. Je organiseert en coördineert samen met je team het dagelijkse huishouden. Je onderhoudt contacten met onder andere familie, bewindvoerders en artsen. 

Planbare zorgkundige of verpleegkundige handelingen horen niet bij je pakket. Hiervoor werken we samen met de diensten gezinshulp en thuisverpleging.

Je werkt telkens tussen 8u en 22u. Nachtdiensten worden opgenomen door nachtbegeleiding en zijn dus uitzonderlijk. Je werkt gemiddeld 2 weekends per maand. 

We bieden je een halftijds tot voltijds contract van onbepaalde duur met onmiddellijke indiensttreding. Het exacte aantal uren bepalen we in onderling overleg.

Interesse? Je vindt de volledige vacature terug via de knop hieronder. 

Solliciteren kan tot en met zondag 10 maart 2024.

We zijn op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) om ons team woonbegeleiding in regio's Zedelgem en Eernegem te versterken. 

Je werkt in onze woondienst in Zedelgem (Fazantenlaan 93) en onze woondienst in Eernegem (Westkerkestraat 66c). Je ondersteunt en begeleidt samen met je collega’s een groep bewoners met een (verstandelijke) beperking en eventueel een bijkomende kwetsbaarheid. Onze woondiensten zijn verankerd in de lokale buurt. Werken met de buurt en in de buurt is deel van deze job.

Je begeleidt en ondersteunt de bewoners op maat op verschillende levensdomeinen, zoals:

 • opmaken van een dagplanning
 • meezoeken naar een daginvulling
 • ondersteunen bij hygiëne, sociale vaardigheden en emotieregulatie
 • aanbieden van structuur

Je ondersteunt bewoners in het samenleven en hebt oog voor de groepsdynamiek van de bewonersgroep. Je organiseert en coördineert samen met je team het dagelijkse huishouden

Je werkt onder een studentenstatuut met dagcontracten. Het aantal dagen/uren bekijken we onderling. Verloning gebeurt volgens de sectorale barema’s van paritair comité 319.01. 

Interesse? Je vindt de volledige vacature terug via de knop hieronder. 

Solliciteren kan tot en met zondag 10 maart 2024.