Kies voor ruimte in je job

Laat je je graag inspireren en stimuleren door een dynamische werkomgeving?
Hou je van professionele uitdagingen en ruimte voor eigen initiatief en creativiteit?
Dan zal je bij Oranje ruimschoots aan je trekken komen.

Je kan rekenen op een sterk vormingsbeleid, een individueeel coachings- en loopbaantraject en open communicatie met alle collega's.

En een goede balans tussen je werk- en privéleven, daar staan we voor.

We zijn benieuwd naar hoe jij je job (Oranje) inkleurt!

 

 

Bekijk snel onze vacatures

Kom jij ons team versterken?

Jouw talent

Heb je zin om jouw talent in te zetten om verbindingen te leggen tussen de samenleving en personen met een (vermoeden van) beperking? Wil jij samen voluit gaan voor 'Onbeperkt samenleven'? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe vacatures.

Wie je bent

We hechten veel belang aan wie je bent en wat je mogelijkheden zijn. Je talenten en competenties, werkervaring, interesses... zijn belangrijker dan leeftijd, beperking, geaardheid, geslacht of afkomst.

Initiatief en creativiteit

We hebben in Oranje de kritische blik, het initiatief en de creativiteit van elke medewerker nodig. Want! Je komt terecht in één van onze 22 zelforganiserende teams. Elk team bouwt aan eigen doelstellingen om het 'Onbeperkt samenleven' van Oranje vorm te geven.

Onze vacatures

Wij zijn op zoek naar een jobcoach voor het project Werkburo, regio Noord-West-Vlaanderen.

Werkburo is een samenwerkingsverband in Vlaanderen waar Oranje met het team 'Begeleid Werken' deel van uitmaakt. Met een team van jobcoaches ondersteunen we personen die werken in het normaal economisch circuit of in het vrijwilligerswerk.
Als jobcoach bied je mobiele en ambulante ondersteuning aan jongeren/volwassenen met een (arbeids)beperking bij het zoeken naar en uitvoeren van onbezoldigd werk/stage.

We bieden je een 4/5e contract van onbepaalde duur.

Interesse?
Je leest er alles over in het vacaturebericht.

Solliciteren kan tot en met 28 april 2021.

WIj zijn op zoek naar een werk- en welzijnsbegeleider in de regio Aalter, Maldegem, Lievegem.

We zijn binnen Oranje op zoek naar 2 VTE werk-welzijnsbegeleiders die vanaf 1 mei tot eind 2022 van start gaan in een nieuw samengesteld team, een samenwerking tussen Oranje, Groep Intro en CAW Oost-Vlaanderen.
Je biedt ondersteuning aan jongeren/jongvolwassenen (18-30 jaar) met een afstand tot de arbeidsmarkt. De focus is het wegwerken van drempels (op vlak van arbeid en/of welzijn) en de activering, oriëntatie, matching en toeleiding naar de arbeidsmarkt.

We bieden je een voltijds contract bepaalde duur (1 mei 2021 tot eind 2022).

Interesse?
Je leest alles over deze job in het vacaturebericht.

Solliciteren kan tot en met 25 april 2021

 

Wij zijn op zoek naar een regiocoördinator voor Noord-West-Vlaanderen.

Als regiocoördinator neem je - samen met je collega-coördinator - de verantwoordelijkheid over de regio Noord-West-Vlaanderen. Jouw taken situeren zich op 4 actievelden: coachend leidinggeven van medewerkers en teams, ontwikkelen van visie en dienstverleningsaanbod, opzetten en onderhouden van externe contacten/netwerking, voeren van dagelijks operationeel beleid. Voor deze job is minimum 5 jaar relevante ervaring een noodzaak.

We bieden je een deeltijds tot voltijds contract van onbepaalde duur, het exacte aantal uren is onderling te bespreken.

Interesse in deze job?
Je vindt alle informatie in het vacaturebericht.

Sollciiteren kan tot en met 16 mei 2021.

Voor Hotel O'mer in Blankenberge zijn we momenteel op zoek naar een coördinator.

Als coördinator werk je het administratieve, logistieke en organisatorische beleid van Hotel O'mer uit. Samen met het team zet je dit beleid in de praktijk om.
Via een motiverende en coachende stijl ontwikkel en organiseer je een innovatieve vakantiewerking.

We bieden je een deeltijds tot voltijds contract van onbepaalde duur. Uren zijn onderling te bespreken.

Interesse in deze vacature?
Je komt er alles over te weten in het vacaturebericht.

Solliciteren kan tot en met 16 mei 2021

Focus-Brugge is een dienst in Sint-Kruis en Sint-Pieters Brugge die ondersteuning biedt aan personen met een (fysieke) beperking. Je komt terecht in een enthousiast team dat samen gaat voor kwaliteitsvolle ADL- en woonondersteuning. Als ADL-assistent / woonbegeleider bied je 's nachts ondersteuning in het dagelijkse leven van de cliënten. Je ondersteunt de verzorgingsmomenten, maaltijden, toiletbezoeken… Op maandbasis werk je ongeveer 9 nachten. 

We bieden je een contract bepaalde duur aan van 19 uur, met onmiddellijke indiensttreding, tot eind augustus 2021. 

Heb je een TSO-diploma (leefgroepbegeleider...) of een BSO-diploma (verzorgende...)? En/of... heb je ervaring in de verzorging, een leefgroepenwerking...? Of… je denkt dat je (zonder dit diploma) tóch de geschikte kandidaat bent? Aarzel dan niet om te solliciteren, tem 27 september, via vacature@oranje.be

Alle informatie rond de functie en de sollicitatieprocedure vind je in het vacaturebericht. 

Solliciteren kan tot en met dinsdag 20 april.

O'zon is de mobiele ambulante werking van Oranje. Je gaat actief aan de slag met onze doelgroep en biedt ondersteuning op verschillende levensdomeinen. De collega's van O'zon zijn op zoek naar een enthousiaste begeleid(st)er (regio Oostkust)

Je werkt in de beste corona-veilige omstandigheden: O'zon biedt, met de verstrengde coronamaatregelen, zo veel als mogelijk mobiel en ambulante ondersteuning aan op afstand (online ondersteuning, via mail, telefonisch...). Indien fysiek contact noodzakelijk is om een kwaliteitsvol ondersteuningstraject van de cliënt te garanderen, dan zijn gesprekken steeds mét mondmasker en zo veel als mogelijk in de buitenlucht. De veiligheid van onze O'zon-medewerkers en cliënten is van absoluut belang voor ons. 

We bieden je een halftijds contract (19u) onbepaaalde duur. Je werkt in de regio Oostkust.

Heb je een bachelordiploma in de menswetenschappelijke richting? Solliciteer dan zeker voor één van deze jobs! Het is daarenboven een meerwaarde als je ervaring hebt in andere welzijnssectoren en/of je de Vlaamse Gebarentaal kanIn het vacaturebericht kom je te weten wat de job precies inhoudt en hoe de sollicitatieprocedure verloopt. 

Solliciteren kan tot en met vrijdag 23 april 2021. De sollicitatiegesprekken worden ingepland in de week van 26 april.

We zijn op zoek naar enthousiaste poetscollega's om ons hecht poetsteam te versterken.
Oranje biedt je een half- of voltijds contract aan voor onbepaalde duur. Het aantal uren is in onderling overleg te bepalen.

Solliciteren kan tot en met 30 april. Alle informatie over de job vind je in het vacaturebericht. 

Vrijetijdspunt zoekt: jobstudenten VOLT voor de paas- en/of zomervakantie

Je organiseert VOLT-activiteiten en uitstappen. Daarnaast ondersteun je de vrijwilligers en sta je mee in voor de communicatie en administratieve taken.
Wij bieden: een studentencontract in de paas- of zomervakantie, de periode bespreken we in overleg.

Wil je meer weten over de vacature? Of heb je interesse in de vakantiejob?
Je vindt alle informatie terug in het vacaturebericht.