Kies voor ruimte in je job

Laat je je graag inspireren en stimuleren door een dynamische werkomgeving?
Hou je van professionele uitdagingen en ruimte voor eigen initiatief en creativiteit?
Dan zal je bij Oranje ruimschoots aan je trekken komen.

Je kan rekenen op een sterk vormingsbeleid, een individueeel coachings- en loopbaantraject en open communicatie met alle collega's.

En een goede balans tussen je werk- en privéleven, daar staan we voor.

We zijn benieuwd naar hoe jij je job (Oranje) inkleurt!

 

 

Bekijk snel onze vacatures

Kom jij ons team versterken?

Jouw talent

Heb je zin om jouw talent in te zetten om verbindingen te leggen tussen de samenleving en personen met een (vermoeden van) beperking? Wil jij samen voluit gaan voor 'Onbeperkt samenleven'? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe vacatures.

Wie je bent

We hechten veel belang aan wie je bent en wat je mogelijkheden zijn. Je talenten en competenties, werkervaring, interesses... zijn belangrijker dan leeftijd, beperking, geaardheid, geslacht of afkomst.

Initiatief en creativiteit

We hebben in Oranje de kritische blik, het initiatief en de creativiteit van elke medewerker nodig. Want! Je komt terecht in één van onze 22 zelforganiserende teams. Elk team bouwt aan eigen doelstellingen om het 'Onbeperkt samenleven' van Oranje vorm te geven.

Onze vacatures

We zijn op zoek naar een agogische coach / projectmedewerker om ons team O³ te versterken. Binnen het team O³ werk je thema’s en projecten uit in drie fases: een onderzoeksfase, ontwikkelings- en ondersteuningsfase. Daarnaast heb je een ortho-agogische opdracht. Je komt terecht in een enthousiast en gedreven team!  

We bieden je een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur, deeltijds of voltijds, met een minimum van ¾ FTE. Het aantal uren leggen we in onderling overleg vast.

Interesse?
Meer informatie over de functie kan je nalezen in het vacaturebericht. 
Solliciteren kan tot en met 1 maart 2020, via mail naar vacature@oranje.be

Uiterlijk 06/03/2020 nemen we contact met je op indien je weerhouden bent voor een eerste gespreksronde. Deze gesprekken worden gepland vanaf 09/03/2020.