Kies voor ruimte in je job

Laat je je graag inspireren en stimuleren door een dynamische werkomgeving?
Hou je van professionele uitdagingen en ruimte voor eigen initiatief en creativiteit?
Dan zal je bij Oranje ruimschoots aan je trekken komen.

Je kan rekenen op een sterk vormingsbeleid, een individueeel coachings- en loopbaantraject en open communicatie met alle collega's.

En een goede balans tussen je werk- en privéleven, daar staan we voor.

We zijn benieuwd naar hoe jij je job (Oranje) inkleurt!

 

 

Bekijk snel onze vacatures

Kom jij ons team versterken?

Jouw talent

Heb je zin om jouw talent in te zetten om verbindingen te leggen tussen de samenleving en personen met een (vermoeden van) beperking? Wil jij samen voluit gaan voor 'Onbeperkt samenleven'? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe vacatures.

Wie je bent

We hechten veel belang aan wie je bent en wat je mogelijkheden zijn. Je talenten en competenties, werkervaring, interesses... zijn belangrijker dan leeftijd, beperking, geaardheid, geslacht of afkomst.

Initiatief en creativiteit

We hebben in Oranje de kritische blik, het initiatief en de creativiteit van elke medewerker nodig. Want! Je komt terecht in één van onze 22 zelforganiserende teams. Elk team bouwt aan eigen doelstellingen om het 'Onbeperkt samenleven' van Oranje vorm te geven.

Onze vacatures

Team Communicatie is op zoek naar versterking!

Met jouw neus voor marketing, communicatie - uiteraard - en jouw kritische blik vorm je een ideale aanvulling op de communicatiecrew.
Een diversiteit van overkoepelende communicatie-opdrachten verdelen we in het team, volgens talent, goesting, tijd… : events organiseren, een subsidiedossier schrijven, het inhoudelijk bewaken van onze websites, nieuwsbrieven schrijven en opstellen in Mailchimp, (eind)redactioneel werk, storytelling… 

Wij bieden een deeltijds contract (max 19u/week) van onbepaalde duur.

Heb je nog vragen over de functie, jobinhoud... ?
Lees dan even het vacaturebericht na of contacteer Evelien De Craene, coördinator van team communicatie (050 341 341 of evelien.decraene@oranje.be). 

Solliciteren kan tot en met 13 december door je motivatiebrief en cv op te sturen naar vacature@oranje.be

 

De woondienst 'D'Oude Steenweg' is op zoek naar een gemotiveerde woonbegeleider/opvoeder. 

We bieden je een 3/4 contract onbepaalde duur aan, met onmiddellijke indiensttreding. Solliciteren kan tot en met 29 november, via vacature@oranje.be

Meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure vind je in ons vacaturebericht. 

 

Ons administratief team is op zoek naar een enthousiaste collega om hun team te versterken. 

Heb jij zin om je tanden te bijten in onze personeelsadminstratie en klantgerichte administratieve ondersteuning te bieden aan onze medewerkers? Dan is deze job misschien wel iets voor jou. 

We bieden je een contract onbepaalde duur aan. Het aantal uren (deeltijds/voltijds) leggen we vast in onderling overleg

Je kan solliciteren tot en met 30 november, door je motivatiebrief en cv op te sturen naar vacature@oranje.be. Heb je nog vragen over de functie, jobinhoud... ?
Lees dan even het vacaturebericht na of contacteer Nele Haers, coördinator van team administratie (050 341 341 of nele.haers@oranje.be). 

We zijn op zoek naar een ‘Projectmedewerker Dienstverlening en Contracting’ die binnen ons dienstverleningsaanbod de onderhandeling inzake de zorggebonden middelen én de daarbij horende administratieve registratie en afhandeling nauwgezet opvolgt. In sommige diensten van Oranje heb je hierin een structureel aansturende rol, in andere diensten werk je aanvullend en ondersteunend

We bieden je een contract aan van onbepaalde duur (fulltime of 4/5).

Heb je interesse? Alle informatie vind je terug in het vacaturebericht.