Hotel O'mer

Op vakantie gaan aan de Belgische kust?  Een écht vakantiegevoel met de ondersteuning die je nodig hebt? Het kan! Je verblijft in je eigen hotelkamer, je kan kiezen uit tal van toffe activiteiten in en rond Blankenberge, je ontmoet de vakantiegangers tijdens de activiteiten of in onze gezellige ontmoetingsruimte. Kortom: Vakantiesfeer ten top!

Iedereen is welkom in hotel O’mer om z’n vakantie aan de Belgische kust door te brengen. Vakantiesfeer, ontmoeting, beleving en ontspanning staan voorop. In hotel O’mer biedt Oranje specifieke ondersteuning voor de hotelgasten met een (vermoeden van) beperking. Wist je trouwens dat je met je persoonsvolgend budget op vakantie kan gaan in ons hotel?

Deze ondersteuning kan je met je persoonsvolgend budget in hotel O’mer verwachten:

  • Gezinsondersteunende vakanties en vakantieopvang: een sterk team professionele begeleiders staat klaar om jou een leuke vakantie én een goede kwaliteitsvolle zorg te bieden.
  • We vertrekken van jouw vraag en je ondersteuningsnood en bekijken samen of wij jou in O’mer een vakantie kunnen aanbieden.
  • We gaan verder dan onze eigen ondersteuning. Indien jouw vakantie enkel haalbaar is met de ondersteuning van bijvoorbeeld een thuisverpleegkundige, dan werken we graag samen met andere diensten.

We organiseren toffe activiteiten in de voor-, namiddag en avond. We spelen in op het socio-culturele aanbod uit de regio en houden rekening met de wensen van de hotelgasten.

  • Iedereen is welkom op alle activiteiten. Je schrijft je vooraf in, voor die activiteiten waar je zin in hebt.
  • ​​Voor de gasten met een persoonsvolgend budget is de begeleiding van de activiteiten inbegrepen in de prijs.
  • ​De meerprijs voor de activiteiten (bijvoorbeeld: een ingangsticket, consumptie buitenshuis…) zijn nooit inbegrepen in de dagprijs.

Je vindt een meer gedetailleerd overzicht van de mogelijkheden, onze faciliteiten, zorg & activiteiten en bereikbaarheid in onze folder.
Boek je vakantie nu al via o-mer@oranje.be of 050/ 41 13 49.

Neem ook een kijkje op de website van Hotel O'mer.

 

LET OP!

We maken Hotel O'mer in Blankenberge toegankelijker. Tijdens deze verbouwingen gaat O'mer tijdelijk, tot zomer 2020, door op een prachtige plek op een unieke groene locatie in Sint-Pieters (Brugge). 

De hotelwerking met de ondersteuning zoals je die kende in Blankenberge blijft natuurlijk helemaal dezelfde. En na zomer 2020 keren we met onze hotelwerking ook terug naar Blankenberge.