23 apr 2021

Jeugdatelier Oostkamp zoekt nieuwe leiders

  • Oranje in de media
Jeugdatelier Oostkamp: een jeugdbeweging voor kinderen met en zonder beperking
Onbeperkt samenleven, da's ook onbeperkt samen spelen! Maar zo'n jeugdatelier begeleiden, hoe gaat dat nu precies in zijn werk? Cheyana & Lunalotte vertelden er recent alles over in De Krant van West-Vlaanderen!

Bij Jeugdatelier Oostkamp kunnen kinderen zonder en met (vermoeden van) beperking vanaf 4 jaar samen spelen. Cheyana & Lunalotte, hoofdleiding van het atelier, zaten recent samen met De Krant van West-Vlaanderen en vertelden er over maatwerk, voldoening en hun zoektocht naar nieuwe leiders.

"Ik ben op 14-jarige leeftijd eens meegekomen en een beetje blijven plakken in de familiale sfeer die hier aanwezig was. Vandaar dat ik nu ook een oproep doe naar iedereen die wil meehelpen om het jeugdatelier verder uit te bouwen. Ik weet dat het sommigen een beetje afschrikt. Dat was bij ons ook het geval, maar we krijgen voldoende ondersteuning van Oranje zelf. Het geeft zoveel voldoening en return van onze leden dat het zeker de moeite is om eens kennis met ons te maken.", aldus Lunalotte.  

Naast nieuwe leiders zijn Cheyana en Lunalotte ook op zoek naar oud-leden en oud-leiding. Ze willen namelijk verhalen uit de oude doos optekenen: "langs deze weg willen we een warme oproep doen om mee te helpen ons verleden te reconstrueren. Met alle info willen we, eens corona het toelaat, een jubileum met Oranje vieren", besluit Cheyana in het artikel. Mooie vooruitzichten dus! Bekijk het volledige artikel onderaan deze pagina.

Interesse in leiding geven bij Jeugdatelier Oostkamp? Dat kan! Je vindt alle info hier terug. 

Ben je (of ken je) zelf oud-leiding of oud-leden? Cheyana en Lunalotte zijn op zoek naar jouw verhaal! Neem snel contact op via de website of Facebookpagina!