Ga verder naar de hoofdinhoud.
Begin van de inhoud.

Samen bereik je meer

Oranje werkt dankzij de samenwerking met vele partners. We leggen verbindingen tussen de samenleving en mensen met een ondersteuningsnood. Dat doen we nooit alleen.


Netwerken

Samen met andere organisaties maken we deel uit van verschillende netwerken. We bundelen de krachten om ons aanbod op elkaar af te stemmen, en om de belangen van onze doelgroep te behartigen.

Samenwerking met lokale besturen

We zijn vergund als zorgpartner door het Vlaams Agentschap voor Personen met een handicap. Daarnaast werken we voor tal van projecten samen met verschillende steden en gemeenten, of bovenlokale overheden.

Lokale partners

Overal waar we actief zijn gaan we de verbinding aan met de buurt, en gaan we op zoek naar lokale partnerschappen. Met andere zorgactoren, met lokale ondernemers, …

Projecten

We werken regelmatig samen met andere partners om concrete projecten tot stand te brengen. Je vindt enkele voorbeelden op de pagina ‘In jouw buurt‘.

Wil je onze expertise inschakelen?

Oranje bouwt aan een open en ontvankelijke samenleving. Dat doen we ook door andere organisaties, bedrijven, verenigingen en vrijwilligers te versterken in het werken aan inclusie.

Interesse in samenwerken?

Heb je een idee voor of een vraag over samenwerking? We zijn benieuwd!

Onthaal

+32 50 341 341

info@oranje.be