Ga verder naar de hoofdinhoud.
Begin van de inhoud.

Dagbesteding in Oostkamp van start

  • Nieuws

Goed nieuws! Sinds februari voorzien we, voor één dag per week, dagbesteding in Oostkamp.

Waarom Oostkamp?

Onze dagbesteding kiest bewust voor een regionale en lokale werking. We willen zo dicht mogelijk bij huis activiteiten kunnen aanbieden aan onze deelnemers. Activiteiten die meestal doorgaan in én samen met de lokale buurt.

Vanuit onze ambulante dienst werden er noden naar een dagbesteding in Oostkamp opgepikt. Oostkamp is een zeer ondernemende gemeente die gelooft in een inclusieve maatschappij en actief inzet op verbinding. Dit matcht perfect met het DNA van Oranje. We gaan buurtgericht en lokaal aan de slag in de regio. Enerzijds zetten we in op de noden van de buurt, anderzijds willen we aanvullend samenwerken met het aanbod dat er reeds is in Oostkamp.

Wat, waar en wanneer?

De dagbesteding start elke donderdag om 9 uur aan de Freinetbasisschool Klimop. Om 9u30 gaan we aan de slag op het prachtig schooldomein. De activiteiten variëren naargelang de noden en interesses van de deelnemer en gebeuren in afstemming met de basisschool. Tijdens de schoolvakanties blijven we doorwerken op de school of zorgen we voor een vervangende activiteit.

Na het middagmaal verplaatsen we ons naar dienstencentrum ‘de Stip’. Daar voorzien we vanaf 13u30 een gevarieerd ontmoetingsaanbod. Denk maar aan: spelletjes spelen, een doe-tafel, wandelen, bakken voor de buurt, … Steeds met de nadruk op een laagdrempelige, inclusieve ontmoeting. Deze activiteit duurt tot 16 u.

Heb je interesse of ken je iemand die interesse heeft in ons dagbestedingsaanbod in Oostkamp? Neem dan gerust contact met ons op of spring eens binnen op donderdagnamiddag in de Stip!

Bij vragen, aanmeldingen of opmerkingen kan je steeds terecht bij Jocelyn Meijers op het nummer 0474 94 02 11 of via dagbesteding.oostkamp@oranje.be.

Ontdek hier de Facebookpagina van onze nieuwe dagbesteding.

Man die potloden slijpt

Vragen of meer info?

Bel naar Jocelyn Meijers op het nummer 0474 94 02 11 of stuur een e-mail.