Ga verder naar de hoofdinhoud.
Begin van de inhoud.

VOLT in een nieuw jasje

  • Nieuws

Ook deze zomervakantie zorgt VOLT voor een breed aanbod aan activiteiten en daguitstappen van dinsdag tot en met vrijdag. Enkel op maandag is er geen VOLT. Maar we breiden ons aanbod uit, met op dinsdagen en woensdagen de mogelijkheid om volledige dagen deel te nemen.

Een groep jongeren ontspant zich in een bar

Wat is er nieuw?

Dinsdag en woensdag voorzien we zoals elke zomer middagactiviteiten. Deze zomer is er de mogelijkheid om je ook in de ochtend in te schrijven voor VOLT, zo kan je elke dinsdag en woensdag genieten van een volledige dag VOLT.

Dinsdag keuze tussen volle en halve dag

Elke dinsdagochtend kan VOLT mee naar een andere werking binnen Oranje. We doen dan gezellig mee met de activiteit die op de dienst voorzien wordt. Dit gaat van koken tot knutselen tot samen spelletjes spelen voor slechts €3 euro per ochtend. Vergeet zeker je lunchpakket niet mee te nemen, want na de ochtend sluiten we onmiddellijk aan bij de geplande middagactiviteit van VOLT. Zo beleven we van 9u tot 17u30 een dag vol plezier.

Afspraak is altijd in De Kave, Peterseliestraat 100 in Brugge.

Wil je enkel in de ochtend komen of enkel naar de middagactiviteit van VOLT? Dat kan zeker! schrijf je dan gewoon in per dagdeel.

Woensdag keuze tussen volle en halve dag

Ook woensdag plannen we een volledige dag VOLT. In de ochtend maken we onze eigen Clubhuis. Elke woensdag maken we deze plek iets mooier, cooler en gezelliger. We zoeken een mooi evenwicht tussen inkleden van het clubhuis, spelen en… samen chillen. Dit is slechts voor €3 per ochtendactiviteit.

Vergeet zeker je lunchpakket niet mee te nemen, want na de ochtend sluiten we onmiddellijk aan bij de geplande middagactiviteit van VOLT. Zo beleven we van 9u tot 17u30 een dag vol plezier.

Afspraak is altijd in De Kave, Peterseliestraat 100 in Brugge.

Wil je enkel in de ochtend komen of enkel naar de middagactiviteit van VOLT? Dat kan zeker! schrijf je dan gewoon in per dagdeel.

Inschrijven voor VOLT?

Inschrijven voor VOLT is noodzakelijk. Duid in het formulier alle gewenste activiteiten aan. Deze activiteiten zijn officieel gereserveerd bij het ontvangen van een bevestigingsmail.

Meer weten over VOLT?

VOLT is een plaats waar (jong)volwassenen elkaar kunnen ontmoeten tijdens vakanties.