Ga verder naar de hoofdinhoud.
Begin van de inhoud.

Meer dan mobiel ambulante ondersteuning

We ondersteunen op jouw maat. Dat wil zeggen dat de dienstverlening op verschillende manieren vorm kan krijgen.


Wij komen tot bij jou…

Kan je je moeilijk verplaatsen? Wil je afspreken in alle rust en comfort van je thuis? Of op een andere vertrouwde locatie? Dankzij onze mobiele ondersteuning kan dit.

…of jij komt bij ons langs

Voel je je beter bij een afspraak met je begeleider in een van onze contactpunten? Onze ambulante ondersteuning maakt het mogelijk.

Zonder afspraak voor kleinere vragen

Heb je een korte of kleinere vraag? Dan kan je langskomen in onze loketwerking. Als je langskomt in het loket is dat niet altijd bij dezelfde begeleider, maar je wordt sowieso een stapje verder geholpen. Onderaan de pagina vind je een overzicht van al onze contactpunten.

We kunnen videobellen

Kan je je moeilijk verplaatsen en is een huisbezoek niet per se nodig? Voelt het voor jou veiliger, of is het praktischer om online ondersteuning te krijgen? Dan kunnen we ook gesprekken via videobellen laten doorgaan.

Korte én lange trajecten

Het kan zijn dat je ondersteuningstraject niet lang hoeft te duren. Bij een kortdurend traject duurt de begeleiding maximum zes maanden, en werken we samen aan een concreet doel in die tijd.

Het kan ook zijn dat je onze ondersteuning langer nodig hebt. Hoe dan ook, kijken we altijd eerst naar jouw vraag om te zien wat je juist nodig hebt.

We versterken je netwerk

We zijn allemaal sterker met mensen rond ons. We kijken met jou bij welke steunfiguren je wat dichter kan staan, gaan op zoek naar een buddy als je graag iemand nieuw verwelkomt in je netwerk, …

Begeleiding in groep

Sta je open voor een ontmoeting in groep van meerdere personen die willen spreken rond een bepaald thema waar jij vragen over hebt? Dan kan een groepsbegeleiding iets voor jou zijn. Hieronder vind je een overzicht van de komende sessies, indien er gepland staan.


Zoek je andere info over O’zon?

Op de overzichtspagina kan je kiezen waarover je meer info wil.

Vraag ondersteuning aan

Jouw vraag wordt met zorg behandeld en komt terecht in het team van jouw regio.