Vormingsaanbod

Organisaties kunnen beroep doen op ons om kennis in huis te halen rond de thema’s waarin wij gespecialiseerd zijn. We geloven erin dat we zo mee kunnen helpen om de samenleving inclusiever te maken.

Ons vormingsaanbod bestaat uit een ruim gamma aan sessies met een specifiek thema. Elke sessie duurt 2 uur.

Neem contact op met een vormingsmedewerker van Vrijetijdspunt voor vraagverduidelijking en prijzen.Op basis van jullie vraag en ons aanbod, maken we een offerte op.

Wie kan beroep doen op onze expertise? Jeugdbewegingen, jeugddiensten, scholen, sportclubs, culturele centra… Iedere organisatie en vereniging kan zijn vormingsvraag stellen. Wij vertrekken van jullie verwachtingen en stellen samen haalbare doelstellingen op. In onze sessies werken we met methodieken waarbij de groep zelf aan de slag gaat. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 

Welke vormingen zijn er? Vrijetijdspunt heeft een vormingsaanbod rond ADHD, autisme, beleven van de beperking, spelen maken en aanpassen, snoezelen, storend gedrag en conflicthantering, visie op personen met een beperking, seksualiteitsbeleving van PMB, vrijwilligers met een beperking, evaluatie en vergadertechnieken, teambuilding en groepsprocessen, participatie en inspraak en agressie. Wat je van elk thema kan verwachten, dat lees je op de website van Vrijetijdspunt. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Vrijetijdspunt.