Ga verder naar de hoofdinhoud.
Begin van de inhoud.

Steun Oranje met je bedrijf

Als ondernemer kan je op verschillende manieren bijdragen aan een toegankelijke samenleving. Niet alleen financiële giften, maar ook de medewerkers en de producten van jouw bedrijf kunnen een meerwaarde zijn voor vzw Oranje. Alle ideeën zijn welkom!


Materiaal

Wil je als bedrijf materiaal schenken? Een pakket met knutsel, sport- of spelmaterialen, kantoormateriaal, huishoudelijk en elektronisch materiaal allerhande (poetsgerief, keukenmateriaal, beddengoed, meubilair…), technisch werkmateriaal en verf, tombolaprijzen, toegangstickets… Dat kunnen we vaak erg goed gebruiken.

Voordelen voor onze medewerkers

We zijn ook altijd op zoek naar mooie voordelen voor onze bijna 200 medewerkers. Kan jij de medewerkers van Oranje een extraatje geven in de zin van een korting voor jullie producten, diensten of gratis toegangstickets…?

Employer volunteering?

Sta je er voor open om je medewerkers tijd te geven om vrijwilligerswerk of stage te laten lopen in een social profit organisatie om een maatschappelijke bijdrage te laten leveren? We gaan graag in gesprek.

Wederkerigheid

We gaan altijd op zoek naar de meerwaarde voor iedere partij. Om samen maatschappelijke meerwaarde te creëren. Wat kan Oranje doen voor jouw bedrijf? In onderling overleg zijn er veel zaken mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Benieuwd hoe je je eigen werkomgeving inclusief kan maken?

We willen, samen met werkgevers, iedereen de kans geven om zich verder te ontplooien op de arbeidsmarkt.

Nog vragen?

Meer info nodig, of wil je ons op een andere manier steunen? Neem dan zeker contact op.

Team fondsenwerving

steun@oranje.be