Algemeen - dagbesteding

Een zinvolle dagbesteding tijdens de week? Je kan jouw weekschema samenstellen: in groep of individueel, met het accent op arbeid, vorming, sport, creativiteit, beleven of ontmoeten…

 

Uit een breed aanbod van ateliers kies je een mix aan activiteiten. Onder het thema 'dagbesteding' ontdek je allerlei mogelijkheden waaruit je kan kiezen.  Activiteiten die je graag doet of waar je beter in wil worden. Ons aanbod is een antwoord op jouw ondersteuningsnoden en speelt in op jouw verlangen om je verder te ontwikkelen.

De activiteiten vinden zoveel mogelijk in de samenleving plaats. We hebben ook 3 locaties van Oranje waar we verschillende activiteiten aanbieden:

  • Dagbesteding regio Brugge, Bilkske 5 8000 Brugge
  • Dagbesteding regio Sijsele, Brouwerijstraat 7 8340 Sijsele
  • Dagbesteding regio Zedelgem, Dienstencentrum de Braambeier, Loppemsestraat 14A 8210 Zedelgem.

Wil je es piepen in ons fotoalbum van de dagbesteding in Sijsele? Dan krijg je alvast een eerste beeld van een aantal ateliers.

 

Personen met een ondersteuningsvraag naar dagbesteding kunnen snel bij ons terecht voor een verkennend gesprek. Onze dienst is voorzien op een continue instroom. Op basis van de wensen van cliënt, zijn talenten en ondersteuningsnoden werken wij een voorstel tot dagbesteding uit. We zoeken steeds naar nieuwe activiteiten verstrengeld in de buurt en op maat van de cliënten.