Dagbesteding Brugge binnenstad

Dagbesteding regio Brugge binnenstad

Dagbesteding dicht bij huis?

Oranje bouwt in verschillende lokale buurten dagbesteding uit. Zo willen we dagbesteding zo dicht mogelijk bij jouw thuis mogelijk maken. Tijdens de activiteiten zetten we in op ontmoeten, werken of groeien in vaardigheden. Daarbij wordt zoveel als mogelijk samengewerkt met partners in de buurt. Op deze manier willen we zowel tegemoet komen aan jouw wensen, maar ook aan de noden van de lokale buurt(en). 

Denk maar bijvoorbeeld aan zwerfvuilacties opzetten, ontmoetingsmomenten voor de buurt organiseren, samen met de gemeente een sociale kruidenier uitbaten, meehelpen bij lokale ondernemers, compost ophalen bij de buren,...

Personen met een ondersteuningsvraag naar dagbesteding kunnen snel bij ons terecht voor een verkennend gesprek. Onze dagbesteding is voorzien op een continue instroom.

Op basis van jouw wensen, talenten en ondersteuningsnood werken wij een voorstel tot dagbesteding uit. We gaan steeds op zoek naar nieuwe activiteiten verstrengeld in de buurt en op jouw maat!
Momenteel vind je ons terug in Brugge centrum, Sint-Jozef Brugge, Sint-Pieters Brugge, Zedelgem, Eernegem, Jabbeke, Sijsele, Maldegem, Blankenberge.