Kies voor ruimte in je job

Laat je je graag inspireren en stimuleren door een dynamische werkomgeving?
Hou je van professionele uitdagingen en ruimte voor eigen initiatief en creativiteit?
Dan zal je bij Oranje ruimschoots aan je trekken komen.

Je kan rekenen op een sterk vormingsbeleid, een individueeel coachings- en loopbaantraject en open communicatie met alle collega's.

En een goede balans tussen je werk- en privéleven, daar staan we voor.

We zijn benieuwd naar hoe jij je job (Oranje) inkleurt!

 

 

Bekijk snel onze vacatures

Kom jij ons team versterken?

Jouw talent

Heb je zin om jouw talent in te zetten om verbindingen te leggen tussen de samenleving en personen met een (vermoeden van) beperking? Wil jij samen voluit gaan voor 'Onbeperkt samenleven'? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe vacatures.

Wie je bent

We hechten veel belang aan wie je bent en wat je mogelijkheden zijn. Je talenten en competenties, werkervaring, interesses... zijn belangrijker dan leeftijd, beperking, geaardheid, geslacht of afkomst.

Initiatief en creativiteit

We hebben in Oranje de kritische blik, het initiatief en de creativiteit van elke medewerker nodig. Want! Je komt terecht in één van onze 22 zelforganiserende teams. Elk team bouwt aan eigen doelstellingen om het 'Onbeperkt samenleven' van Oranje vorm te geven.

Onze vacatures

Voor Hotel O'mer in Blankenberge zijn we op zoek naar een medewerker op vrijdag, zaterdag en tijdens schoolvakanties.

Als medewerker bij Hotel O'mer bezorg je onze gasten het ultieme vakantiegevoel, ondersteun je hen waar nodig en ben je ook niet vies van enkele logistieke taken.
Meer weten over deze job binnen Oranje?

Lees de volledige vacature na via het vacaturebericht

Solliciteren kan tot en met zondag 4 oktober.

We zijn op zoek naar een flexibele nachtbegeleider ('vlinder') voor de slapende nachtpermanentie van verschillende woondiensten van Oranje, regio Brugge (Telkens één woondienst per nacht, je hoeft je dus tijdens je nacht niet te verplaatsen.)

We bieden je een halftijds contract aan (19uur) voor 1 jaar met reële kans op verlenging.

Wil je graag weten wat de job precies inhoudt? Dat kan je nalezen in het vacaturebericht. 

Heb je interesse? 
Solliciteren kan tot en met 27 september.
Je stuurt hiervoor je CV en motivatiebrief door naar vacature@oranje.be, met de vermelding van de functie 'nachtbegeleider vlinder'

Focus Brugge is de woondienst van Oranje die ondersteuning biedt aan personen met een (fysieke) beperking. Je komt terecht in een enthousiast team dat samen gaat voor kwaliteitsvolle ADL- en woonondersteuning. Je biedt ondersteuning aan in het dagelijkse leven van de cliënten. Je ondersteunt de verzorgingsmomenten, maaltijden, toiletbezoeken, activiteiten buitenshuis…

We zijn op zoek naar een enthousiaste ADL-assistent tem 31 december 2020

Zin om mee te schrijven aan ons Oranje-verhaal? Solliciteren kan tot en met 27 september, door je CV en motivatiebrief te versturen naar vacature@oranje.be

Meer informatie vind je in het vacaturebericht. 

 

Focus-Brugge is een dienst in Sint-Kruis en Sint-Pieters Brugge die ondersteuning biedt aan personen met een (fysieke) beperking. Je komt terecht in een enthousiast team dat samen gaat voor kwaliteitsvolle ADL- en woonondersteuning. Als ADL-assistent / woonbegeleider bied je 's nachts ondersteuning in het dagelijkse leven van de cliënten. Je ondersteunt de verzorgingsmomenten, maaltijden, toiletbezoeken… Op maandbasis werk je ongeveer 13 nachten. 

We bieden je een contract bepaalde duur aan van 26 uur, met onmiddellijke indiensttreding. 

Heb je een TSO-diploma (leefgroepbegeleider...) of een BSO-diploma (verzorgende...)? En/of... heb je ervaring in de verzorging, een leefgroepenwerking...? Of… je denkt dat je (zonder dit diploma) tóch de geschikte kandidaat bent? Aarzel dan niet om te solliciteren, tem 27 september, via vacature@oranje.be

Alle informatie rond de functie en de sollicitatieprocedure vind je in het vacaturebericht.