Kies voor ruimte in je job

Laat je je graag inspireren en stimuleren door een dynamische werkomgeving?
Hou je van professionele uitdagingen en ruimte voor eigen initiatief en creativiteit?
Dan zal je bij Oranje ruimschoots aan je trekken komen.

Je kan rekenen op een sterk vormingsbeleid, een individueeel coachings- en loopbaantraject en open communicatie met alle collega's.

En een goede balans tussen je werk- en privéleven, daar staan we voor.

We zijn benieuwd naar hoe jij je job (Oranje) inkleurt!

 

 

Bekijk snel onze vacatures

Kom jij ons team versterken?

Jouw talent

Heb je zin om jouw talent in te zetten om verbindingen te leggen tussen de samenleving en personen met een (vermoeden van) beperking? Wil jij samen voluit gaan voor 'Onbeperkt samenleven'? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe vacatures.

Wie je bent

We hechten veel belang aan wie je bent en wat je mogelijkheden zijn. Je talenten en competenties, werkervaring, interesses... zijn belangrijker dan leeftijd, beperking, geaardheid, geslacht of afkomst.

Initiatief en creativiteit

We hebben in Oranje de kritische blik, het initiatief en de creativiteit van elke medewerker nodig. Want! Je komt terecht in één van onze 22 zelforganiserende teams. Elk team bouwt aan eigen doelstellingen om het 'Onbeperkt samenleven' van Oranje vorm te geven.

Onze vacatures

Voor Dagbesteding, regio Brugge - Sijsele zijn we op zoek naar een medewerker.
Het gaat hierbij om een contract bepaalde duur (september 2020 - eind februari 2021), voltijds of deeltijds.

Als Medewerker Dagbesteding ondersteun je de deelnemers op maat en hou je het principe 'gewoon waar mogelijk, specifiek waar nodig' steeds in je achterhoofd.
Daarnaast coach je ook vrijwilligers en zorg je voor een nauw contact met de buurt.

Meer weten? Lees het volledige vacaturebericht.
Solliciteren kan tot en met 25 juli.

We zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker om Hotel O'mer te versterken. Ben jij op zoek naar een job als begeleider? Dicht bij huis maar mét vakantiegevoel?
Dan is deze misschien voor jou! We bieden je een 4/5 contract aan van onbepaalde duur. We zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker om Hotel O'mer te versterken.

Solliciteren kan tot en met 23 juli 2020. Lees alles over deze toffe job en hoe je kan solliciteren in het vacaturebericht.

We zijn op zoek naar een ‘Projectmedewerker Dienstverlening en Contracting’ die binnen ons dienstverleningsaanbod de onderhandeling inzake de zorggebonden middelen én de daarbij horende administratieve registratie en afhandeling nauwgezet opvolgt. In sommige diensten van Oranje heb je hierin een structureel aansturende rol, in andere diensten werk je aanvullend en ondersteunend

We bieden je een contract aan van onbepaalde duur (fulltime of 4/5).

Heb je interesse? Je kan solliciteren voor deze functie tot 30 augustus. Alle informatie vind je terug in het vacaturebericht.