Kies voor ruimte in je job

Laat je je graag inspireren en stimuleren door een dynamische werkomgeving?
Hou je van professionele uitdagingen en ruimte voor eigen initiatief en creativiteit?
Dan zal je bij Oranje ruimschoots aan je trekken komen.

Je kan rekenen op een sterk vormingsbeleid, een individueeel coachings- en loopbaantraject en open communicatie met alle collega's.

En een goede balans tussen je werk- en privéleven, daar staan we voor.

We zijn benieuwd naar hoe jij je job (Oranje) inkleurt!

 

 

Bekijk snel onze vacatures

Kom jij ons team versterken?

Jouw talent

Heb je zin om jouw talent in te zetten om verbindingen te leggen tussen de samenleving en personen met een (vermoeden van) beperking? Wil jij samen voluit gaan voor 'Onbeperkt samenleven'? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe vacatures.

Wie je bent

We hechten veel belang aan wie je bent en wat je mogelijkheden zijn. Je talenten en competenties, werkervaring, interesses... zijn belangrijker dan leeftijd, beperking, geaardheid, geslacht of afkomst.

Initiatief en creativiteit

We hebben in Oranje de kritische blik, het initiatief en de creativiteit van elke medewerker nodig. Want! Je komt terecht in één van onze 22 zelforganiserende teams. Elk team bouwt aan eigen doelstellingen om het 'Onbeperkt samenleven' van Oranje vorm te geven.

Onze vacatures

Jouw ADL-ondersteuning zorgt ervoor dat personen met een (fysieke) beperking zelfstandig kunnen blijven wonen. Je biedt ondersteuning aan in het dagelijkse leven van de cliënten. Je ondersteunt de verzorgingsmomenten, maaltijden…

We bieden je een studentencontract tijdens zomervakanties en weekends tijdens het schooljaar. Het exacte aantal uur is onderling te bespreken.

Solliciteren kan tot en met 8 augustus.

Wij zijn momenteel op zoek naar een ADL-assistent voor Focus Watervliet in Sint-Kruis, Brugge.

Jouw ADL-ondersteuning zorgt ervoor dat personen met een (fysieke) beperking zelfstandig kunnen blijven wonen. Je biedt ondersteuning aan in het dagelijkse leven van de cliënten. Je ondersteunt de verzorgingsmomenten, maaltijden…

We bieden je een contract van onbepaalde duur aan voor minimum 22u per week en maximum voltijds. Het exacte aantal uur is onderling te bespreken.

Solliciteren kan tot en met 8 augustus

Wij zijn momenteel op zoek naar een Nachtbegeleider voor de slapende nachtpermanentie van verschillende woondiensten van Oranje, regio Brugge/Blankenberge. (Telkens één woondienst per nacht, je hoeft je dus tijdens je nacht niet te verplaatsen.)
Per week komt het neer op 3 à 4 nachten permanentie.

We bieden je een halftijds contract aan (19uur) voor onbepaalde duur. 

Wil je graag weten wat de job precies inhoudt? Dat kan je nalezen in het vacaturebericht. 

Heb je interesse? 
Solliciteren kan tot en met 13 augustus 2021. Je stuurt hiervoor je CV en motivatiebrief door naar vacature@oranje.be, met de vermelding van de functie 'nachtbegeleider'.

Voor onze woondienst Fort Lapin in Brugge zijn we momenteel op zoek naar een woonbegeleider voor onze senioren.

Als woonbegeleider bied je onze bewoners een ondersteuning op maat en houd je rekening met hun mogelijkheden en talenten.
Daarnaast doe je ook aan netwerken en samenwerken in de buurt en met vrijwilligers.

De volledige jobinhoud vind je terug in het vacaturebericht.

We bieden je een 3/4e contract van onbepaalde duur. Startdatum is voorzien in september.