Kies voor ruimte in je job

Laat je je graag inspireren en stimuleren door een dynamische werkomgeving?
Hou je van professionele uitdagingen en ruimte voor eigen initiatief en creativiteit?
Dan zal je bij Oranje ruimschoots aan je trekken komen.

Je kan rekenen op een sterk vormingsbeleid, een individueeel coachings- en loopbaantraject en open communicatie met alle collega's.

En een goede balans tussen je werk- en privéleven, daar staan we voor.

We zijn benieuwd naar hoe jij je job (Oranje) inkleurt!

 

 

Bekijk snel onze vacatures

Kom jij ons team versterken?

Jouw talent

Heb je zin om jouw talent in te zetten om verbindingen te leggen tussen de samenleving en personen met een (vermoeden van) beperking? Wil jij samen voluit gaan voor 'Onbeperkt samenleven'? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe vacatures.

Wie je bent

We hechten veel belang aan wie je bent en wat je mogelijkheden zijn. Je talenten en competenties, werkervaring, interesses... zijn belangrijker dan leeftijd, beperking, geaardheid, geslacht of afkomst.

Initiatief en creativiteit

We hebben in Oranje de kritische blik, het initiatief en de creativiteit van elke medewerker nodig. Want! Je komt terecht in één van onze 22 zelforganiserende teams. Elk team bouwt aan eigen doelstellingen om het 'Onbeperkt samenleven' van Oranje vorm te geven.

Onze vacatures

Voor Focus Watervliet zijn we op zoek naar een ADL-assistent weekendmedewerker in de regio Brugge.

Als ADL-assistent weekendmedewerker zorg je ervoor dat personen met een (fysieke) beperking zelfstandig kunnen blijven wonen. Je biedt ondersteuning aan in het dagelijkse leven van de cliënten. Je ondersteunt de verzorgingsmomenten, maaltijden, activiteiten buitenshuis... in nauwe dialoog met andere betrokken (zorg)partners.

We bieden jou een toffe weekendjob op basis van dagcontracten. Het exacte aantal uren wordt vastgelegd in onderling overleg. 

Interesse? Solliciteren kan tot en met 31 oktober. 

Voor Focus Watervliet zijn we op zoek naar een ADL-assistent in de regio Brugge.

Als ADL-assistent zorg je ervoor dat personen met een (fysieke) beperking zelfstandig kunnen blijven wonen. Je biedt ondersteuning aan in het dagelijkse leven van de cliënten. Je ondersteunt de verzorgingsmomenten, maaltijden, activiteiten buitenshuis... in nauwe dialoog met andere betrokken (zorg)partners.

We bieden je een halftijds tot 4/5e contract aan (aantal uren bespreekbaar) voor de periode november 2021 - december 2021. 

Interesse? Solliciteren kan tot en met 31 oktober. 

Om ons team van Hotel O'mer te versterken zijn we momenteel op zoek naar een medewerker met administratieve ruggengraat. 

Als matchmaker beginnen en eindigen hotelgasten hun inclusieve vakantie bij jou. Je begeleidt hen om een gepaste vakantie uit te stippelen, maakt hen wegwijs in hun beschikbare budgetten en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Er is ook voldoende ruimte om mee vorm te geven aan de manier waarop we deze instroom van bezoekers beheren. Als medewerker in Hotel O’mer laat je je buikgevoel spreken. Je houdt van sociaal contact en gaat bij hotelgasten op zoek naar hoe jij hen best kan bijstaan.

Zin om mee te bouwen aan toegankelijk toerisme?
Solliciteren kan tot en met 24 oktober 2021.

Momenteel zijn wij op zoek naar een woonbegeleider voor de nachtdienst in woondienst O'berge, in Blankenberge.

Eind oktober 2021 openen we de deuren van een gloednieuwe woondienst in Blankenberge. Je neemt taken op als (woon)begeleider van de bewoners, gedurende de nacht.
Daarenboven heb je een goed contact met het netwerk van de bewoners en overzie je het ondersteuningsproces van elke bewoner.
Daarbij doe je aan netwerking en samenwerking in de buurt.

We bieden je een halftijds contract van onbepaalde duur met verloning volgens de sectorale barema’s. Het aantal uur wordt in onderling overleg bepaald met oog voor de balans tussen werk en privé.

Plaats van tewerkstelling:
Koning Albert I-laan 43
8370 Blankenberge

Interesse?
Je vindt meer informatie in het vacaturebericht.
 

Solliciteren kan tot en met 24 oktober 2021

 

Momenteel zijn wij op zoek naar een begeleider die op regelmatige basis kan aansluiten bij het team van Hotel O'mer

Samen met je collega’s werk je aan een gevarieerd activiteitenaanbod op maat van de hotelgasten. Je begeleidt toeristische activiteiten voor de hotelgasten tijdens het weekend en/of in vakantieperiodes
Als losse medewerker sluit je regelmatig aan bij ons vast team van begeleider. Vaak gaat het om weekends, vakanties of feestdagen maar ook andere momenten zijn mogelijk.

Solliciteren kan tot en met 24 oktober 2021.

Momenteel zijn wij op zoek naar versterking voor onze poetsdienst.

Als logistiek medewerker bij de poetsploeg maak je deel uit van een geëngageerde groep collega's die netheid hoog in het vaandel dragen. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het poetsen van onze nieuwe woondienst O'berge en Hotel O'mer.
Beiden gelegen in het centrum van Blankenberge.

We bieden je een deeltijds contract van onbepaalde duur. Het exacte aantal uur wordt in onderling overleg besproken.

Solliciteren kan tot en met 24 oktober 2021.

Momenteel zijn wij op zoek naar een medewerker voor Hotel O'mer in Blankenberge.

Als begeleider zorg je ervoor dat de hotelgast zijn vakantie optimaal kan beleven. Je werkt een gevarieerd activiteitenaanbod uit en begeleidt de gasten ook tijdens deze uitstappen.
Daarbij schuw je geen bijkomstige administratieve taken of logistieke opdrachten. Coachen en ondersteunen van vrijwilligers en jobstudenten hoort ook tot jouw takenpakket.

We bieden je een 4/5e contract voor een jaar, met reële kans op verlenging.

Solliciteren kan tot en met 24 oktober 2021.