Ga verder naar de hoofdinhoud.
Begin van de inhoud.

Werken in een warm team

Gedreven om van werken aan inclusie je job te maken? Deze plezante ploeg verwelkomt je graag.


Naast de sfeer van warmte, enthousiasme en openheid waar je in terechtkomt, zijn er nog redenen om te kiezen voor Oranje.

Helemaal jezelf kunnen zijn

Jouw persoonlijkheid willen we kennen, je talenten willen we in de verf zetten, en we omarmen diversiteit. Het zijn je kwaliteiten die van belang zijn, niet je leeftijd, diploma, beperking, genderidentiteit, geslacht, geloofsovertuiging, nationaliteit of afkomst.

Een job die met jou mee beweegt

Je komt niet alleen terecht in een organisatie waar beweging een constante is. Je job beweegt ook met jou mee en houdt rekening met jouw privésituatie, in elke levensfase. Je kan rekenen op heel wat flexibiliteit, een sterk vormingsbeleid, een individueel coachings- en loopbaantraject, en open communicatie met alle collega’s.

Ruimte voor initiatief en creativiteit

Je komt terecht in één van onze 22 zelforganiserende teams, waar jouw stem een belangrijke schakel is. Elk team bouwt aan eigen doelstellingen om het ‘Onbeperkt samenleven’ van Oranje vorm te geven.

Meebouwen aan een duurzaam verhaal

In al ons handelen denken we ver vooruit. Vanuit zorg voor mensen, buurten, de samenleving, en onze planeet. Je bouwt hier aan mee aan en plukt er ook zelf de vruchten van, want we zetten onder andere in op een deelcultuur. Als medewerker van Oranje mag je voor privédoeleinden gebruik maken van het wagen- en fietspark en de zalen van Oranje.

Afwijken van de standaard

Als organisatie verkennen we actief vernieuwende initiatieven. Ook als werkgever. Werk en studie combineren? Inleefdagen om te ontdekken of Oranje iets voor jou is? Aan de slag gaan bij ons als begeleid werker? Alles is bespreekbaar.

Jeroen Vancaillie medewerker regio lankenberge

Jeroen, medewerker regio Blankenberge

“Ik heb al verschillende keren kunnen wisselen van plek in de organisatie. Iets nieuws opstarten geeft me telkens een uitdaging, want ik hou niet van te veel routine. Het geeft me ook de mogelijkheid om mijn job mee te laten evolueren met wat op dat moment haalbaar is in mijn privésituatie.”

Overtuigd? Overtuig ons!

Neem een kijkje bij de openstaande vacatures, of solliciteer spontaan.
We zijn benieuwd naar hoe jij je job (Oranje) inkleurt!

Openstaande vacatures

Er staan regelmatig vacatures open. Misschien zit de ideale match er tussen?

Voel je je al wat Oranje worden?

Lijkt onze organisatie iets voor jou, maar vind je geen match bij de vacatures? Of heb je andere vragen? Stel ze maar!

vacatures@oranje.be
050 341 341