Een leer-doe-plek voor stagiairs

In Oranje kan je als stagiair op verschillende manieren leren door te doen. Het is een leer-doe-plek waar je kan samenwerken en verbindingen maken en waar je ruimte krijgt om initiatief te nemen.

Oranje is een inspirerende omgeving die talent en zelfontwikkeling prikkelt. We coachen en ondersteunen je als stagiair en gaan samen op zoek naar gepaste uitdagingen op jouw niveau.

 

 

Volwaardige partner

In Oranje krijg je de kans om álle aspecten van de job te leren kennen. Daarnaast heb je als stagiair ook de mogelijkheid om de ruimere organisatie en de werking van Oranje in al z’n facetten te leren kennen. We investeren met veel passie in jou als toekomstige collega. Ga je bij Oranje aan de slag, dan zoeken we samen met jou naar een stageplek waar jij de grootste leerkansen krijgt en waar jij je eigen accenten kan leggen.

Elk talent is welkom!

We staan open voor stagiairs met verschillende talenten uit uiteenlopende opleidingen. Je kan aan de slag als begeleider, opvoeder of zorgkundige, in het socio-cultureel werk, orthopedagogie, maar ook in communicatie, administratie, IT, technische dienst… We staan open voor kort- en langdurige stages en schoolprojecten. Denk je dat jouw studierichting een meerwaarde kan betekenen in Oranje, ook al vermelden we deze hier niet? Neem contact op en we bekijken samen de mogelijkheden.

Waar doe jij stage?

In Oranje hebben we heel wat werkingen die focussen op verschillende levensdomeinen: wonen, dagbesteding, vrije tijd, mobiel en ambulante ondersteuning, toerisme… voor mensen met een (vermoeden van) beperking en andere maatschappelijke kwetsbare doelgroepen. Ook in onze ondersteunende diensten kan je terecht. We zijn gevestigd op verschillende locaties in Noord-West-Vlaanderen: Brugge, Sijsele, Zedelgem, Blankenberge….
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Stagiairs